Grönsakslåda varje vecka från Näsets Gröna

Denna information gäller prenumeration på grönsakslådor under skördesäsongen år 2022.
 
 
Färska grönsaker 🥕 🥦 🍅 i veckolådan
Helt nyskördat ger den bästa kvaliteten och de godaste smakerna. Därför skördar vi alltid det som är som allra bäst för dagen.
Det betyder att innehållet i grönsakslådan varierar under säsongen (vilket ger dig variation och en del överraskningar), men vanliga grönsaker som sallat, morötter och annat är nästan alltid med. 
Priset på lådan varierar vecka för vecka, beroende på aktuellt innehåll och medelpriset under senare år har legat på omkring 300 kronor per vecka.
 
Du hämtar din grönsakslåda i vår trädgård under lördagarna
Lördagen den 16 juli är första dag för hämtning av lådan år 2022 och vi har öppet mellan kl 13 och 17. OM tiden (kl 13-17) någon lördag inte skulle passa er (eller ni inte alls kan ta lådan vid något tillfälle) så löser vi det. Hör i så fall av dig så snart du kan och helst senast torsdag kväll före aktuell lördag.
 
Ägg som tillval 🥚🥚🥚
Du kan om du vill få ett eller flera paket ägg i grönsakslådan. Vi har 6- och 12-pack ekologiska ägg från en närbelägen hönsgård. Äggen kvalitetskontrolleras, stämplas och packas av Roslagsägg, ett äggpackeri som vi har haft en långvarig och god relation till.
(Vi har tidigare haft egna höns för egna färska ägg. Men inte nu längre, så därför är det fint att ha ett bra samarbete med Roslagsägg.)
 
Kafé och blommor
Vårt kafé är också öppet under lördagarna kl 13-17 ☕️, och även självplocken av sommarblommor öppnar under juli månad 🌸 🌼 🌿 🌺 !!
 
Vi hoppas att få nöjet att glädja dig och ert hushåll med innehållsrika grönsakslådor som inspirerar er till många härliga måltider i sann grön anda!
 

HÄR ANMÄLER DIG SOM PRENUMERANT PÅ GRÖNSAKSLÅDAN, via mail till Sven:

 
Varmt välkommen! Och när vi har fått din anmälan, så återkopplar vi till dig!
 
I första hand tar vi emot tidigare kunder av grönsakslådan och i mån av plats så tar vi gärna emot nya grönsakskunder!
 
 
Med gröna och glada hälsningar
Sven Secher
Näsets Gröna
070-672 06 32