Tack Andersson, Pettersson, Lundström

— och alla ni andra som besöker våra ”Plant- och kafédagar!

Odlingsintresset växer! Kafébehovet likaså. Vi vill ju träffas, fika odla och växa!
Tack alla ni gäster och kunder som möter upp så klokt och "pandemianpassat", hos oss på Näsets Gröna under denna märkliga tid som vi tillsammans tar oss igenom våren 2020.
 
🥕🌺🥦🍅☕️🥗
 
 
Här är några exempel på vad som händer under vårlördagarna på Näsets Gröna år 2020. Detta som en hälsningar till Dig och er alla:
 1. Janne som köpte 12 olika sorters tomatplantor. Fint om du håller isär sortnamnen under odlingen, så kommer vi i lokala tomatodlarföreningen gärna på tomatstudiebesök hos dig.
 2. Familjen som ”slutat odla”. Men som blev så inspirerade i vår trädgård att de med en kasse nyinköpta plantor nu gör comeback som odlare.
 3. Anna som med två välfyllda men ofullständiga plantlådor så vänligt kom tillbaka och bytte plantor och på så sätt även ”blev med” stjälkselleri och aubergine.
 4. Malin, så roligt att du hinner både fika och odla trots småbarn, jobb och studier! Och hund – och äkta make 😊.
 5. Familjen ”tre generationer” som sammanstrålade i lilla växthuset, fikade gott och sedan handlade massor av plantor.
 6. "Karantänsparen". Som med bibehållen "virusdisciplin och distans" kan koppla av och njuta av fika på Näsets Gröna.
 7. "Bärplockarproffset" med familj. Som bokade stora växthuset och särskild meny från Elisabeth, för firande av sonens bemärkelsedag.
 8. "Grönsakslådefolket". Roligt att intresset för prenumeration på våra grönsakslådor är så stort. Varje vecka från och med 4 juli. (Vid intresse, kontakta Sven: sven@nasetsgrona.se ).
 9. ALLA NI ANDRA. Såväl vana odlare som nya odlare, såväl ständigt återkommande fikagäster som "mer-ibland-fikasugna". Tack ALLA för så fantastiska dagar på Näsets Gröna. Och välkomna den sista vårlördagen 2020:🌿 🍵
 10. Nu kör vi alltså ytterligare en plant- och kafédag 🌸☀️ ”pandemivåren 2020”: Välkommen till Näsets Gröna lördagen den 30/5!😍 Information och förbokning för lunch och fika: http://nasetsgrona.se/sida/30235/%C3%96kande%20intresse%20f%C3%B6r%20odling%20och%20kaf%C3%A9bes%C3%B6k
 11. Står du inför ditt första besök hos oss. Lita inte på GPS:n. Här finns en vägbeskrivning: http://nasetsgrona.se/sida/kontakt