Tack för säsongen 2020 och nu firar och vilar vi under julhelgen!

 

År 2020 har för oss alla varit speciellt. Otäckt och hemskt med pandemin. På Näsets Gröna har vi tillsammans med er kära gäster, vänner och kunder ändå haft ett bra år.

Eftertraktade grönsaker
Odlingarna av grönsaker har varit riktigt bra under 2020! I stort sett alla av våra cirka 50 olika odlade grönsaker har vuxit, mognat och skördats som aldrig förr. Odlingsmässigt har år 2020 varit ett av de allra bästa, i alla fall så långt vi minns under det senaste decenniet.
Och!, vi gläder oss åt att så många har velat äta våra härodlade grönsaker. Ditt och alla andras stora intresse för våra grönsaker stimulerar oss jättemycket! Fortsättning följer under 2021, och våra vinterodlingar med sikte på säsongen 2021 drar igång i januari.
Varmt välkommen under det kommande året till vårt gröna skafferi!

Populära blommor
Även blomlanden har blomstrat och våra odlingar av snittblommor, med tillhörande självplock, lockade också många besökare till vår trädgård. Mysigt och jättekul när ni går hem glada i hågen med en vacker bukett i handen! Varmt välkommen också till våra blommiga odlingsbäddar under 2021!

Kafé för härodlade och hemlagade godsaker
Kaféet har under 2020 varit öppet som tidigare år, alltså i huvudsak under lördagarna, men verksamheten har hanterats enligt "pandemirestriktionerna. Tack alla ni kafégäster för er förståelse och samarbete med oss! Nu laddar vi om och till våren 2021 bullar vi upp igen! Varmt välkommen till kaféet på Näsets Gröna!

Just nu ...
Just nu kring årsskiftet 20-21 har vi stängt för säsongen.
(Men vi kan avslöja att vi mellan julsillen och nyårsglaset räknar fröer och planerar odlingarna ...).

Men snart hoppas vi ...
Men när pandemin gör det möjligt öppnar vi kaféet för bokade grupper: kalas, möten och konferenser.
Vad skulle intressera dig? Vad passar ditt sällskap?
Välkommen med förfrågning och dina önskemål!

Med bästa hälsningar
Per mail:  info@nasetsgrona.se
Telefon: 070-672 06 32 (Sven) och 070-625 14 63 (Elisabeth).