Grönsaker varje vecka från Näsets Gröna

 

Våra odlingar av grönsaker på Näsets Gröna rullar på som tidigare år. Det är alltså full fart inne i plantbodarna och ute i alla våra odlingsbäddar. Det är jättekul!
Denna information gäller prenumeration av grönsakslådor för år 2021.
 
Färska grönsaker 🥕 🥦 🍅
Vi skördar alltid det som är som allra bäst för dagen (varje lördag) och helt nyskördat ger som du vet den bästa kvaliteten och de godaste smakerna. 
Det betyder att innehållet i lådan varierar under säsongen (vilket ger dig variation och en del överraskningar), men vanliga grönsaker som sallat, morötter och annat är nästan alltid med. 
Priset på lådan varierar vecka för vecka, beroende på aktuellt innehåll. (År 2020 var medelpriset för veckolådan 292 kr).
 
Du hämtar din grönsakslåda i vår trädgård under lördagarna. Lördagen den 10 juli är första dag för hämtning av lådan år 2021 och vi har öppet mellan kl 11 och 16. OM tiden (kl 11-16) någon lördag inte skulle passa er (eller ni inte alls kan ta lådan vid något tillfälle) så löser vi det. Hör i så fall av dig senast torsdag kväll före aktuell lördag.
 
🥚 Ägg 🥚 som 🥚 tillval 🥚
Du kan om du vill få ett eller flera paket ägg i grönsakslådan. Vi har 6- och 12-pack ekologiska ägg från en närbelägen hönsgård. Äggen kvalitetskontrolleras, stämplas och packas av Roslagsägg, ett äggpackeri som vi har haft en långvarig och god relation till.
Vi har tidigare haft egna höns för egna färska ägg. Men inte nu längre, så därför är det fint att ha ett bra samarbete med Roslagsägg.
 
Kafé och blommor
Vårt kafé är också öppet under lördagarna kl 11-16 ☕️, och även självplocken av sommarblommor öppnar under juli månad 🌸 🌼 🌿 🌺 !!
 
Vi hoppas att få nöjet att glädja dig och ert hushåll med innehållsrika grönsakslådor som inspirerar er till många härliga måltider i sann grön anda!
 
Två frågor till dig: 
1. Vill du prenumerera på grönsakslådan under 2021?
2. Vill du ha äggleverans med din grönsakslåda? (Ange antal 6- eller 12-pack).
 
Maila ditt svar till: sven@nasetsgrona.se
 
I första hand tar vi emot tidigare kunder av grönsakslådan och i mån av plats så tar vi gärna emot nya grönsakskunder!
 
Jag ser fram emot ditt svar, och det är fint om du svarar så snart det passar dig!
(Du får gärna svara på detta mail, även om du redan har bokat lådan för 2021).
 
Med gröna och glada hälsningar
Sven Secher
Näsets Gröna
070-672 06 32