Redan lördag igen – Välkommen till Näsets Gröna!

Självplock av sommarblommor. Grönsaker, handelsbod och givetvis öppet i kaféet. Dessutom (om vädret tillåter) musik i trädgården.

Efter mångas önskemål) serveras också persikokakan en gång till och vi fortsätter även med smaktesten av gurkor i morgon lördagen den 7 augusti.

Gurktest en gång till!
Succé för smaktesten av gurkor. Vilket överväldigande stort intresse och stort tack för alla svar! Och på begäran så fortsätter vi en vecka till med gurktesten. Du som missade detta förra veckan: Hämta din påse med fem gurkor här hos oss på Näsets Gröna (kostnad 20 kr) i morgon lördag den 7 augusti och gör smaktesten hemma hos dig/er i lugn och ro. Instruktioner medföljer i påsen. Tillsammans utser vi den godaste gurkan!

Musik i trädgården
Våra fantastiska musiker från förra sommarens framträdande i trädgården, återkommer (när vädret tillåter) lördagarna den 7 och 14 augusti. Helt underbart!

Är sommaren kort?
Det är nu så mycket händer! Sommaren är kort, sjunger Tomas Ledin. Men på Näsets Gröna håller vi inte riktigt med. Vi tycker att den underbara sommartiden pågår månad efter månad.
Något ligger det dock i låttexten, så var gärna med och ta tillvara de sköna stunderna hos oss på Näsets Gröna!

Varmt välkommen till Näsets Gröna varje lördag till och med den 11 september! Alltid klockan 11-16.

Önskar Sven och Elisabeth med personal