Eftermiddag på Näsets Gröna den 9 oktober 2021

Grönsakskasse (förbeställning), självplock av blommor och supergott fika i kaféet.
GRÖNSAKASSEN ÄR FULLBOKAD.
Men: det kommer att grönsaker att köpa på plats, dock i begränsade mängder.

Varmt välkommen till "Eftermiddag på Näsets Gröna", den 9 oktober.

Här berättar vi om denna oktoberlördag då vi har öppet klockan 14-17!

Din grönsakskasse
På lördag den 9 oktober så kan du hämta en färdig kasse med grönsaker på Näsets Gröna. Förbeställning gäller, men som nämnts ovan har vi tyvärr inte plats för fler. Jätteroligt, tycker vi, med den fina responsen på våra kassar på lördag 9/10.
Du som har bokat kasse och hämtar på lördag:
När du kommer hem till ditt kök kan du då packa upp följande grönsaker:
Tomater, sallat, gurka, betor (små i blandade färger som gula, röda, cirkel), mangold, purjolök, scharlottenlök, vitlök, gul lök (färsk “höstprimör”), rotselleri, palsternacka och/eller rotpersilja, svartrötter, grönkål, brysselkål, broccoli, brytbönor, paprika och chili av varierande styrka.
Kostnaden för kassen är 390 kronor, betalas på plats lördagen den 9/10.
Har du frågor om våra odlingar och våra grönsaker, så är du välkommen att kontakta Sven, mail:
sven@nasetsgrona.se

Om du vill se exakt hur mycket grönsaker som kassen innehåller så kan du ladda ner det följebrev som biläggs varje kasse på lördag den 9 oktober. Klicka här för nedladdning av pdf: /attachments/102/1442.pdf

Dessutom:
Utöver innehållet i din förbeställda kasse med grönsaker, så erbjuder vi på plats på lördag den 9 oktober fler grönsaker som majrova, palmkål, störskärvaxbönor, squash med mera. Begränsad tillgång, så först till kvarn gäller.

Dessutom är du välkommen ut till persiljeodlingen för självplock. Passa gärna på att frysa in för vinterbehovet av denna nyttiga och goda krydda.

Vi har även självplock av alltjämt väldigt fina sommarblommor. Passa på att göra dig en riktigt stor och fin somrig höstbukett.

Kaféet är givervis öppet med underbart fikabröd (dock ej lunchmat denna gång, den 9 oktober).
Och även Handelsboden är öppen med honung, marmelad, inlagd gurka och äppelmust samt köks- och trädgårdsnära produkter och presenter.

Vi har mer på gång
Vi har fler aktiviteter på gång i höst. Anteckna gärna söndagen den 14 november och lördagen den 11 december. Vid dessa spännande “events” gäller förbokning för plats. Vi återkommer med information och håll särskilt koll på vårt nyhetsbrev och inte minst här på vår hemsida.

Matglada oktoberhälsningar år 2021, från Sven och Elisabeth, Näsets Gröna.