Näsets Gröna erbjuder sköna utflykter att må bra av

Vacker miljö, dofter och ljuvlig luft att andas, stillhet och ro, utsikt över växtlighet och sjö, extremt gott kaffe, te, hemgjord saft samt fikabröd, nyskördade grönsaker, självplock av sommarblommor, Handelsbod med ägg, honung och allehanda ting för dig och för din vän. Kan det bli bättre?

Du hälsas varmt välkommen till oss på Näsets Gröna!
Vi har öppet alla lördagar till och med den 10 september, alltid klockan 13-17.
Utöver detta tar vi emot bokade grupper om minst sex personer.

Grönsaker – lådprenumeranterna prio ett
NU är verkligen skördesäsongen här! Det är egentligen lite märkligt; trots kall försommar och plötslig övervärme runt midsommar som torkstressade allt växande, så ser grödorna i våra grönsaksland fina ut.
Vi ser fram emot att duka fram mycket grönsaker, och du som prenumererar på vår populära veckolåda med grönsaker är alltid priorieterad vid eventuell begränsad tillgång på grönsaker. Din bokade låda står alltid klar för hämtning på lördagar kl 13-17.
Välkommen också du som (ännu) inte har tecknat dig för våra färdiga grönsakslådor, du kan handla det som vi dukar fram på lördagarna direkt i vår trädgård.
Är du intresserad av veckolådan? Kontakta då Sven:
http://sven@nasetsgrona.se
070 672 06 32

Självplock av sommarblommor
I skrivande stund blommar luktärter, lejongap, ringblomma, atlasblomma, clarkia, rosenskära men många fler kommer nu att blomma fint från slutet av juli månad (zinnia, dahlior, astrar, blomsterkörvel, borstnejlikor, brudslöja, eterneller, kokardblomster, solrosor med flera).
Välkommen hit för att plocka och skapa din drömbukett, till dig själv eller som gåbortpresent.

Kafé med smörgås och riktigt gott fikabröd
Vårt omåttligt populära kafékök, dukar under lördagarna upp med smörgåsar samt ett rikligt och utsökt fikabröd. Om du vill äta mat från vår grönsaksmeny, så tar vi emot bokade grupper så långt vi förmår. Minsta antal personer vid gruppbokning för mat är sex personer. Maila oss för förfrågan: http://elisabeth@nasetsgrona.se

Honung, ägg, köksgrejer, trädgårdsredskap och presenter
Välkommen också in i vår Handelsbod! Där finner du närodlade produkter och fina grejer för dig och dina vänner.

Trädgårdsvisningar, tomatprovningar med mera
Är du intresserad av att vara mer i vår trädgård och kanske få lite tips och idéer för ditt eget liv och trädgårdsodlande. Vi tar emot gruppbokningar för till exempel trädgårdsvisningar, tomatprovningar med mera. Kontakta Sven för förfrågan och bokning:
http://sven@nasetsgrona.se
070 672 06 32

Äppelmustning
I augusti inleds höstens roliga period med äppelmustning. Du är välkommen med dina äpplen till oss, så mustar vi dem. Egen must – jättegott och klimatsmart! OBS: Tidsbokning.
Kontakta Sven för din bokning:
http://sven@nasetsgrona.se
070 672 06 32

Så ser våra erbjudanden ut. Vi hälsar dig, din familj och dina vänner varmt välkomna!

OBS 1: Vi söker personal. Läs mer genom att KLICKA HÄR!
OBS 2: Vi har stängt vår Facebook. Läs mer genom att KLICKA HÄR! 

Hälsar
Sven och Elisabeth med personal

Näsets Gröna

OBS, igen: Vill du läsa mer om oss och löpande hålla dig informerad om det som händer på Näsets Gröna, gå då in här på vår hemsida lite då och då!