Kafé, grönsaker, blommor och äppelmustning på Näsets Gröna


Det känns i luften att förhösten är här. Men på Näsets Gröna behåller vi sommarkänslan i ytterligare minst två veckor. Välkommen lördagarna den 3 och den 10 september, klockan 13-17!

KAFÉ
Vi dukar som vanligt upp vårt uppskattade kafébord med smörgåsar och allt läckert kaffebröd. Och just nu är det dags för skörd av jättepumpan Quintale, så kaféet serverar även pumpasoppa.


GRÖNSAKER
Vi skördar och säljer pinfärska grönsaker. Och till dig som har din bokade trälåda med grönsaker: Lådan är som vanligt fyllt med grönsaker med tillhörande leveransbrev. Recept på gurkinläggning och pumpasoppa finns.


BLOMMOR
Du är välkommen att vandra runt i våra odlingar av sommarblommor och skapa din egen drömbukett, helgbukett eller Gåbortbukett!

•  Givetvis håller Handelsboden och Pelargonhörnan öppet.
I Handelsboden finns inlagd gurka, två sorters marmelad av persika och physalis samt kaffe, honung och ägg. Passa också på att köpa den fina boken Modern självhushållning och andra presentartiklar.

Äppelmustning på Näsets Gröna

Till alla dessa härligheter av härodlat och hemlagat hör äppelmusten. Smaka på vår äppelmust i kaféet, men du är också välkommen att ta med dina egna äpplen till vårt trädgårdsmusteri, så få du din egen must med dig hem. OBS: Mustningen sker på vardagar.
Boka tid för mustning: Maila till sven@nasetsgrona.se för bokning av tid.
Har du frågor kan du även ringa till Sven på 070 672 06 32.

Du hälsas varmt välkommen till allt detta!

Hälsar Sven och Elisabeth med personal
Näsets Gröna den sista augusti 2022